Velkommen til Ditt Pusterom - Kirkeveien 59 C  - 1363 HØVIK Bærum (Akershus) 47 34 27 34

Yoga

Tai Chi -Qigong


dittpusterom.no

Høstens nye kurs/drop in klasser er nå lagt ut. Oppstart fra uke 41, 42 og 43. Se kursbeskrivelsen for det kurset du ønsker å starte på.  

 • Mandag
  • Fødselsforberedelse og yoga Høsten 2019, mandager (6 ganger) kl. (17.00) 18.00 - 19.15. Start 21.10 (uke 43)

   Fødselsforberedelse og yoga
   Høsten 2019, mandager
   (6 ganger) kl. (17.00) 18.00 - 19.15.
   Start 21.10 (uke 43) - Siste gang 25.11 (uke 48)

   Velkommen til tilrettelagt kurs for deg som er gravid. I samarbeid med Helsehuset Ditt Pusterom, har Tonje og Tania laget et unikt tilbud for deg som er gravid. Vår intensjon er å gi deg en trygghet knyttet til fødselen og tiden etterpå.

   Tania Morbech
   Tania er yogalærer og vil gjennom dette kurset ha fokus på balansen mellom hvile og aktivitet, og på hvordan du kan bevege kroppen for å støtte den gjennom graviditeten, fødsel og i barseltiden etterpå. I tillegg vil hun guide deg igjennom visualiseringer skapt for å knytte bånd mellom deg og ditt barn. Tania bruker også krystallboller, musikk og sang i sine timer. I tillegg vil lydfilen fra «En God Fødsel» bli spilt av, og du vil få en rabatt på nettkurset «En god fødsel».

   Tonje Wessel Rummelhof
   Tonje er jordmor og har erfaring fra sykehus, føde- og barselavdeling. Hun har jobbet som privatpraktiserende jordmor og undervist på jordmorhøyskoler. Hun har holdt mange fødselsforberedende kurs, og skrevet to bøker. Først og fremst har hun et stort hjerte for fødselsforberedelse som inkluderer mental trening, og er en av gründerne av det nettbaserte kurset «En god fødsel». Til daglig jobber hun som kommunejordmor og som faglig rådgiver i Helseoversikt.
   Kontakt: engodfodseljordmortonje@gmail.com
   www.engodfodsel.no

   Pris:
   Pris 6 mandager: 1500 kroner.
   1. kurskveld: 17.00-19.15 (Fødselsforberedelse og yoga)
   2. kurskveld: 18.00-19.15 (yoga)
   3. kurskveld: 18.00-19.15 (yoga)
   4. kurskveld: 18.00-19.15 (yoga)
   5. kurskveld: 18.00-19.15 (yoga)
   6. Kurskveld: 17.00-19.15 (Fødselsforberedelse og yoga)

   For mer informasjon om kursets innhold, send mail til:
   tania@dittpusterom.no

   Du trenger ingen forkunnskaper innen yoga. Kurset er også nyttig for deg som har født barn tidligere og som nå venter barn på nytt.

  • Stressreduserende yoga med Tania - Mandager, 90 min, kl. 19.45-21.15. Uke 41-46 (6 ganger) Oppstart mandag 7.10 2019

   Kl. 19.45 – 21.15 Stressreduserende yoga med Tania, Kurs/drop inn timer - Uke 41-46 (6 ganger)
   Oppstart mandag 7.10 2019


   I Tanias yogatimer kan du forvente et rolig tempo og enkle, men effektive øvelser. Timen varierer noe fra gang til gang, etter behovet til klassen, men hovedfokuset ligger i å stresse ned og finne hvile. Du trenger ingen forkunnskaper i yoga.

   Vi lever i en tid hvor det blir stilt store krav til oss. For å balansere ut dette, har Tania skapt et rom uten krav, et rom hvor du kan oppleve å virkelig få hvile, og være deg selv. Samtidig som du får styrket kroppen din fysisk og løst opp i gamle spenninger og følelser. Så kjenner du på en stressende hverdag, eller ønsker å vende fokuset innover, er dette timen for deg. Velkommen.

   For mer informasjon, kontakt Tania (tania.morbech@gmail.com)

   Pris:
   6 mandager: 1200 kroner.
   Klippekort 10 klipp: 2200 kroner
   Drop inn: 250 kroner

 • Tirsdag
  • Senioryoga kurs, med Anne Tine - 90 min, tirsdager kl. 10:00-11.30

   Senioryoga kurs, med Anne Tine - 90 min, tirsdag kl 10, uke 41-50 (10 ganger - kr 2000)
   Dropp inn timer tilgjengelig.

   Dette er en rolig yoga klasse. Her får du tid til å utforske kroppen i hver øvelse for på en meditativ måte å komme i kontakt med din pust, kropp og sinn. Du vil bli veiledet gjennom pusteøvelser, myke rolige bevegelser og avspenning, og du kjenner selv etter hva som er riktig for deg. Timen er dyp, flytende og hjelper deg å åpne deg opp til din indre kropp gjennom bevegelse, stillhet, pust og bære å være.

   Undervisningen er basert på Yoga Somatic som er utviklet av Ateeka. Denne yogaen er enkel, åpen, utviklende og varmhjertet. Yoga Somatic skifter mellom stille og mere dynamiske strekk og kan påvirke et eller flere plan i oss på samme tid og hjelpe kroppen med å helbrede seg selv. Den bygger opp styrke og fleksibilitet, utvider bevegelseskapasiteten og gir samtidig mulighet for meditativ fordypelse. Du vil også erfare at det kan bli benyttet eteriske oljer, musikk og berøring som virker velgjørende på kropp, sinn og sjel.

   Timen inneholder også noen Restorative stillinger hvor du lærer å ta imot støtte og slappe dypt av inn i en tilstand som roer ned nervesystemet ditt og optimaliserer cellenes regenerasjon. Du vil kjenne at musklene slapper av, pusten blir mer fullstendig, og tankene stilner. Disse dype integrerende terapeutiske øvelsene bidrar til å åpne opp kroppen, frigjøre spenninger, redusere stress og gjenopprette balansen i kropp og sjel, slik at du kan finne kontakten med dine indre bevegelser og kroppens indre visdom.

   Du kan forvente større livskraft, mer styrke, mer smidighet, færre spenninger samt mer ro og velvære i kroppen ved regelmessig oppmøte. Jo flere ganger i uken jo bedre!

   Velkommen til en yogatime hvor du lærer Å VÆRE (ikke å bli) i en ufiksert - åpen bevissthet av å kjenne-sanse på livet ... sånn som vi opplever det ... fysisk, flytende, energetisk og resonnerende ... i våre stadig foranderlige menneskelige legemer.

  • Kundaliniyoga og meditasjonskurs med Line - tirsdager kl. 12-13.30 uke 41-45 (5 ganger)

   Kundaliniyoga og meditasjonskurs med Line - tirsdager kl. 12-13.30 uke 41-45 (5 ganger)

   Timen passer for deg som trenger å hente deg inn. På denne timen gjør du pusteøvelser, så du kan puste godt med magen. Du får enkle dynamiske øvelser som løser opp i stive muskler og ledd i rygg, nakke, skuldre og hofter. Du får sjansen til å kjenne godt inn hva kroppen og tilpasse øvelene etter det. Denne timen har en lengre meditasjon, som gjør at du kan falle mer på plass i deg selv og komme styrket ut av en behagelig yogatime.                                                                                                                  

   Timen inneholder alle deler av yoga og du beveger deg fra øvelse til øvelse i en dynamisk meditasjon. Vi begynner med gode pusteøvelser og pusten integreres som en naturlig del av øvelsene. Du utvikler kjærnemusklatur, bearbeider nervesystemet og hormonsystemet og gir ledd og muskler mer fleksibilitet. Etterfølges alltid av en god dybdeavspenning og meditasjonsteknikker. Du kommer ut av timen med mer energi og utstrålng. 

   Kundaliniyoga passer for alle, og du kan delta uten forkunnskaper.  
   Timen passer for deg som trenger å hente deg inn. På denne timen gjør du pusteøvelser, så du kan puste godt med magen. Du får enkle dynamiske øvelser som løser opp i stive muskler og ledd i rygg, nakke, skuldre og hofter. Du får sjansen til å kjenne godt inn hva kroppen og tilpasse øvelene etter det. Denne timen har en lengre meditasjon, som gjør at du kan falle mer på plass i deg selv og komme styrket ut av en behagelig yogatime.                                                                                                                  

   Timen inneholder alle deler av yoga og du beveger deg fra øvelse til øvelse i en dynamisk meditasjon. Vi begynner med gode pusteøvelser og pusten integreres som en naturlig del av øvelsene. Du utvikler kjærnemusklatur, bearbeider nervesystemet og hormonsystemet og gir ledd og muskler mer fleksibilitet. Etterfølges alltid av en god dybdeavspenning og meditasjonsteknikker. Du kommer ut av timen med mer energi og utstrålng. 


   Kundalini yoga passer for alle, og du kan delta uten forkunnskaper.  

  • Velværeyoga med Anne Tine - 90 min, tirsdager kl 19.30-21:00

   Velværeyoga med Anne Tine - 90 min, tirsdag kl 19.30, uke 41-50, (6 ganger - kr 2000) dropp inn timer også.

   På velvære yoga inviteres du til å bli med og utforske din egen kropp og indre landskap gjennom rolige og myke bevegelser, pust og indre øvelser. Her får du tid til å utforske kroppen i hver øvelse for på en meditativ måte å komme i kontakt med din pust, kropp og sinn.

   Jeg ønsker å gi deg et rom der du kan senke tempoet, lytte inn og åpne opp for en dypere kontakt med deg selv og det som er, her og nå. Denne rolige tilnærmingen til yoga gir en mulighet for å frigjøre spenninger, redusere stress og gi en økt tilstedeværelse i egen kropp og eget liv.

   Vi veksler mellom rolige yogastillinger, mer fri bevegelse og utforsking og kanskje noen Restorative stillinger hvor du lærer å ta imot støtte og slappe dypt av inn i en tilstand som roer ned nervesystemet ditt.

   Timene avsluttes med avspenning.

   Velkommen til en herlig velvære yogatime!

 • Onsdag
  • Tai Chi og Qigong med Brynjulf - 60 min, onsdag kl 10 (10 ganger - kr 2300) *Ikke lenger åpent for påmelding*

   *Ikke lenger åpent for påmelding*

   Nybegynnerkurs i Tai Chi og Qigong med Brynjulf - 60 min, onsdag kl 10, fra uke 34 (10 ganger - kr 2300)


   Tai chi er blant de mest populære treningsformene i verden og interessen blir større også her i landet. Tai chi er mindre fysisk krevende enn yoga, og veldig fokusert på avspenning, styrking av kjernemusklatur, pust, meditasjon, holdning og balanse. Den kinesiske kampsporten er satt sammen av langsomme bevegelser og harmoniske øvelser.

   Tai chi stimulerer gode pusteteknikker og avslapning. Beskrives gjerne som meditasjon gjennom bevegelse. Det er en serie av harmoniske bevegelser som utføres flytende og presist. Formen kan trenes hvor som helst, ute eller inne, alene eller sammen med andre. Treningen krever konsentrasjon og fokus.


   Regelmessig tai chi-trening gjør kroppen spenstig, sterk og smidig, og sinnet avbalansert, klart og oppmerksomt. Tai chi reduserer stress, og gir deg bedre kontroll over pusten.

   Passer for alle, om du er stiv eller myk, ung eller gammel eller syk eller frisk.

  • Tai Chi og Qigong med Brynjulf - 60 min, onsdag kl 11 (10 ganger - kr 2300) Uke 42-51 (10 ganger)

   Nybegynnerkurs i Tai Chi og Qigong med Brynjulf - 60 min, onsdag kl 11, fra Uke 42-51 (10 ganger) - kr 2300)

   Tai chi er blant de mest populære treningsformene i verden og interessen blir større også her i landet. Tai chi er mindre fysisk krevende enn yoga, og veldig fokusert på avspenning, styrking av kjernemusklatur, pust, meditasjon, holdning og balanse. Den kinesiske kampsporten er satt sammen av langsomme bevegelser og harmoniske øvelser.

   Tai chi stimulerer gode pusteteknikker og avslapning. Beskrives gjerne som meditasjon gjennom bevegelse. Det er en serie av harmoniske bevegelser som utføres flytende og presist. Formen kan trenes hvor som helst, ute eller inne, alene eller sammen med andre. Treningen krever konsentrasjon og fokus.


   Regelmessig tai chi-trening gjør kroppen spenstig, sterk og smidig, og sinnet avbalansert, klart og oppmerksomt. Tai chi reduserer stress, og gir deg bedre kontroll over pusten.

   Passer for alle, om du er stiv eller myk, ung eller gammel eller syk eller frisk.

  • KundaliniYoga - et verktøy med Cecilie - 90 min, onsdager kl 14.30-16:00

   KundaliniYoga- et verktøy- en opplevelse- en innsikt.
   KundaliniYoga med Cecilie - 90 min, onsdag kl 14.30, uke 43-51 (9 ganger - kr 1800)


   Med Kundaliniyoga som verktøy skal vi på disse ettermiddagene lære om, og praktisere, pust. Mange er nok ikke klar over hvilken kraft som ligger i pusten vår, og hvor viktig den er for å holde innsiden frisk. Pusten er det beste middelet mot stress og stressrelaterte plager.

   Ved å trene riktig pusteteknikk trener vi samtidig den indre bukmuskulaturen og vi kommer i kontakt med kroppens kraftsenter (core eller kjernen). Vi aktiverer det parasympatiske nervesystemet, så stresshormonene reduseres, immunsystemet skrus på, blodtrykket senkes, fordøyelsen aktiveres, lymfedrenasjen og blodgjennomstrømning øker og vi blir roligere og mer avslappet.

   Kundaliniyoga er en medisinsk sammensatt yogaform, hvor vi jobber i serier med øvelser ut fra gitt tematikk. Jeg bruker også gonger i hvilen etter de fysiske øvelsene, for en dypere avspenning. Deres lyd og vibrasjon får cellene dine til å danse. Vi avslutter med meditasjon.

   Timen passer for deg som trenger å hente deg inn. På denne timen gjør du pusteøvelser, så du kan puste godt med magen. Du får enkle dynamiske øvelser som løser opp i stive muskler og ledd i rygg, nakke, skuldre og hofter. Du får sjansen til å kjenne godt inn i kroppen og tilpasse øvelsene etter det. Denne timen har en lengre meditasjon, som gjør at du kan falle mer på plass i deg selv og komme styrket ut av en behagelig yogatime.

   Det trengs ingen forkunnskaper for å delta på timene. Åpent for Drop-in, men gi gjerne beskjed på forhånd første gang du kommer.

  • Nybegynnerkurs i Tai Chi og Qigong med Brynjulf - 60 min, onsdager kl 17. (10 ganger. *Ikke lenger åpent for påmelding*


   *Ikke lenger åpent for påmelding*

   Nybegynnerkurs i Tai Chi og Qigong med Brynjulf - 60 min, onsdag kl 17, fra uke34 (10 ganger - kr 2300)   Tai chi er blant de mest populære treningsformene i verden og interessen blir større også her i landet. Tai chi er mindre fysisk krevende enn yoga, og veldig fokusert på avspenning, styrking av kjernemusklatur, pust, meditasjon, holdning og balanse. Den kinesiske kampsporten er satt sammen av langsomme bevegelser og harmoniske øvelser.

   Tai chi stimulerer gode pusteteknikker og avslapning. Beskrives gjerne som meditasjon gjennom bevegelse. Det er en serie av harmoniske bevegelser som utføres flytende og presist. Formen kan trenes hvor som helst, ute eller inne, alene eller sammen med andre. Treningen krever konsentrasjon og fokus.


   Regelmessig tai chi-trening gjør kroppen spenstig, sterk og smidig, og sinnet avbalansert, klart og oppmerksomt. Tai chi reduserer stress, og gir deg bedre kontroll over pusten.

   Passer for alle, om du er stiv eller myk, ung eller gammel eller syk eller frisk.

Klokken Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
10.00 Senioryoga med Anne Tine 90 min. Kurs/dropp inn timer. Alle aldre Nybegynnerkurs i Tai Chi og Qigong- med Brynjulf, 60 min.
11.00 Nybegynnerkurs i Tai Chi og Qigong- med Brynjulf, 60 min.
11.30
12.00 Kundaliniyoga og meditasjonskurs med Line, 90 min.
14.30 Kundaliniyoga - et verktøy - med Cecilie, 90 min.
17.00 Nybegynnerkurs i Tai Chi og Qigong med Brynjulf, 60 min.
18.00 Fødselsforberedelse og yoga kurs med Tania og Tonje -75 min.
19.30 Velværeyoga med Anne Tine. 90 min. Kurs/dropp inn timer
19.45 Stressreduserende yoga med Tania, 90 minutter. Kurs/dropp inn timer

Timer merket med lilla markering er rolige timer med fokus på avspenning, tilpasset alle aldre og alle nivåer. Timer merket med rødt er noe mer fysisk krevende, men tilrettelagt for alle, uansett erfaring med yoga og alder. 

Høstens nye kurs/drop in klasser er nå lagt ut. Oppstart fra uke 41, 42 og 43. Se kursbeskrivelsen for det kurset du ønsker å starte på.   

Påmeldingsskjema finner du lenger ned på denne siden.


Gratis prøvetimer for NYE kunder

 • Fødselsforberedelse og yoga med Tania og Tonje

  Fødselsforberedelse og yoga
  Høsten 2019, mandager
  (6 ganger) kl. (17.00) 18.00 - 19.15.
  Start 21.10 (uke 43) - Siste gang 25.11 (uke 48)

  Velkommen til tilrettelagt kurs for deg som er gravid. I samarbeid med Helsehuset Ditt Pusterom, har Tonje og Tania laget et unikt tilbud for deg som er gravid. Vår intensjon er å gi deg en trygghet knyttet til fødselen og tiden etterpå.

  Tania Morbech
  Tania er yogalærer og vil gjennom dette kurset ha fokus på balansen mellom hvile og aktivitet, og på hvordan du kan bevege kroppen for å støtte den gjennom graviditeten, fødsel og i barseltiden etterpå. I tillegg vil hun guide deg igjennom visualiseringer skapt for å knytte bånd mellom deg og ditt barn. Tania bruker også krystallboller, musikk og sang i sine timer. I tillegg vil lydfilen fra «En God Fødsel» bli spilt av, og du vil få en rabatt på nettkurset «En god fødsel».

  Tonje Wessel Rummelhof
  Tonje er jordmor og har erfaring fra sykehus, føde- og barselavdeling. Hun har jobbet som privatpraktiserende jordmor og undervist på jordmorhøyskoler. Hun har holdt mange fødselsforberedende kurs, og skrevet to bøker. Først og fremst har hun et stort hjerte for fødselsforberedelse som inkluderer mental trening, og er en av gründerne av det nettbaserte kurset «En god fødsel». Til daglig jobber hun som kommunejordmor og som faglig rådgiver i Helseoversikt.
  Kontakt: engodfodseljordmortonje@gmail.com
  www.engodfodsel.no

  Pris:
  Pris 6 mandager: 1500 kroner.
  1. kurskveld: 17.00-19.15 (Fødselsforberedelse og yoga)
  2. kurskveld: 18.00-19.15 (yoga)
  3. kurskveld: 18.00-19.15 (yoga)
  4. kurskveld: 18.00-19.15 (yoga)
  5. kurskveld: 18.00-19.15 (yoga)
  6. Kurskveld: 17.00-19.15 (Fødselsforberedelse og yoga)

  For mer informasjon om kursets innhold, send mail til:
  tania@dittpusterom.no

  Du trenger ingen forkunnskaper innen yoga. Kurset er også nyttig for deg som har født barn tidligere og som nå venter barn på nytt.

 • Kundaliniyoga og meditasjonskurs med Line

  Kundaliniyoga og meditasjonskurs med Line - TIRSDAG KL. 12-13.30 uke 41-45 (5 ganger)

  Timen passer for deg som trenger å hente deg inn. På denne timen gjør du pusteøvelser, så du kan puste godt med magen. Du får enkle dynamiske øvelser som løser opp i stive muskler og ledd i rygg, nakke, skuldre og hofter. Du får sjansen til å kjenne godt inn hva kroppen og tilpasse øvelene etter det. Denne timen har en lengre meditasjon, som gjør at du kan falle mer på plass i deg selv og komme styrket ut av en behagelig yogatime.                                                                                                                  

  Timen inneholder alle deler av yoga og du beveger deg fra øvelse til øvelse i en dynamisk meditasjon. Vi begynner med gode pusteøvelser og pusten integreres som en naturlig del av øvelsene. Du utvikler kjærnemusklatur, bearbeider nervesystemet og hormonsystemet og gir ledd og muskler mer fleksibilitet. Etterfølges alltid av en god dybdeavspenning og meditasjonsteknikker. Du kommer ut av timen med mer energi og utstrålng. 

  Kundaliniyoga passer for alle, og du kan delta uten forkunnskaper.  

 • KundaliniYoga - et verktøy med Cecilie

  KundaliniYoga- et verktøy- en opplevelse- en innsikt.
  KundaliniYoga med Cecilie - 90 min, onsdag kl 14.30, uke 43-51 (9 ganger - kr 1800)


  Med Kundaliniyoga som verktøy skal vi på disse ettermiddagene lære om, og praktisere, pust. Mange er nok ikke klar over hvilken kraft som ligger i pusten vår, og hvor viktig den er for å holde innsiden frisk. Pusten er det beste middelet mot stress og stressrelaterte plager.

  Ved å trene riktig pusteteknikk trener vi samtidig den indre bukmuskulaturen og vi kommer i kontakt med kroppens kraftsenter (core eller kjernen). Vi aktiverer det parasympatiske nervesystemet, så stresshormonene reduseres, immunsystemet skrus på, blodtrykket senkes, fordøyelsen aktiveres, lymfedrenasjen og blodgjennomstrømning øker og vi blir roligere og mer avslappet.

  Kundaliniyoga er en medisinsk sammensatt yogaform, hvor vi jobber i serier med øvelser ut fra gitt tematikk. Jeg bruker også gonger i hvilen etter de fysiske øvelsene, for en dypere avspenning. Deres lyd og vibrasjon får cellene dine til å danse. Vi avslutter med meditasjon.

  Timen passer for deg som trenger å hente deg inn. På denne timen gjør du pusteøvelser, så du kan puste godt med magen. Du får enkle dynamiske øvelser som løser opp i stive muskler og ledd i rygg, nakke, skuldre og hofter. Du får sjansen til å kjenne godt inn i kroppen og tilpasse øvelsene etter det. Denne timen har en lengre meditasjon, som gjør at du kan falle mer på plass i deg selv og komme styrket ut av en behagelig yogatime.

  Det trengs ingen forkunnskaper for å delta på timene. Åpent for Drop-in, men gi gjerne beskjed på forhånd første gang du kommer.

 • Nybegynnerkurs i Tai Chi og Qigong med Brynjulf

  Nybegynnerkurs i Tai Chi og Qigong med Brynjulf - 60 min, onsdag kl 11, fra uke 42 (10 ganger - kr 2300)

  Tai chi er blant de mest populære treningsformene i verden og interessen blir større også her i landet. Tai chi er mindre fysisk krevende enn yoga, og veldig fokusert på avspenning, styrking av kjernemusklatur, pust, meditasjon, holdning og balanse. Den kinesiske kampsporten er satt sammen av langsomme bevegelser og harmoniske øvelser.

  Tai chi stimulerer gode pusteteknikker og avslapning. Beskrives gjerne som meditasjon gjennom bevegelse. Det er en serie av harmoniske bevegelser som utføres flytende og presist. Formen kan trenes hvor som helst, ute eller inne, alene eller sammen med andre. Treningen krever konsentrasjon og fokus.

  Regelmessig tai chi-trening gjør kroppen spenstig, sterk og smidig, og sinnet avbalansert, klart og oppmerksomt. Tai chi reduserer stress, og gir deg bedre kontroll over pusten.

  Passer for: Alle, om du er stiv eller myk, ung eller gammel eller syk eller frisk.

 • Senioryoga med Anne Tine

  Senioryoga kurs, med Anne Tine - 90 min, tirsdag kl 10, uke 41-50 (10 ganger - kr 2000)
  Dropp inn timer tilgjengelig.

  Dette er en rolig yoga klasse. Her får du tid til å utforske kroppen i hver øvelse for på en meditativ måte å komme i kontakt med din pust, kropp og sinn. Du vil bli veiledet gjennom pusteøvelser, myke rolige bevegelser og avspenning, og du kjenner selv etter hva som er riktig for deg. Timen er dyp, flytende og hjelper deg å åpne deg opp til din indre kropp gjennom bevegelse, stillhet, pust og bære å være.

  Undervisningen er basert på Yoga Somatic som er utviklet av Ateeka. Denne yogaen er enkel, åpen, utviklende og varmhjertet. Yoga Somatic skifter mellom stille og mere dynamiske strekk og kan påvirke et eller flere plan i oss på samme tid og hjelpe kroppen med å helbrede seg selv. Den bygger opp styrke og fleksibilitet, utvider bevegelseskapasiteten og gir samtidig mulighet for meditativ fordypelse. Du vil også erfare at det kan bli benyttet eteriske oljer, musikk og berøring som virker velgjørende på kropp, sinn og sjel.

  Timen inneholder også noen Restorative stillinger hvor du lærer å ta imot støtte og slappe dypt av inn i en tilstand som roer ned nervesystemet ditt og optimaliserer cellenes regenerasjon. Du vil kjenne at musklene slapper av, pusten blir mer fullstendig, og tankene stilner. Disse dype integrerende terapeutiske øvelsene bidrar til å åpne opp kroppen, frigjøre spenninger, redusere stress og gjenopprette balansen i kropp og sjel, slik at du kan finne kontakten med dine indre bevegelser og kroppens indre visdom.

  Du kan forvente større livskraft, mer styrke, mer smidighet, færre spenninger samt mer ro og velvære i kroppen ved regelmessig oppmøte. Jo flere ganger i uken jo bedre!

  Velkommen til en yogatime hvor du lærer Å VÆRE (ikke å bli) i en ufiksert - åpen bevissthet av å kjenne-sanse på livet ... sånn som vi opplever det ... fysisk, flytende, energetisk og resonnerende ... i våre stadig foranderlige menneskelige legemer.

 • Stressreduserende yoga med Tania

  Stressreduserende yoga - kurs/dropp inn

  Kl. 19.45 – 21.15 Stressreduserende yoga med Tania, Kurs/drop inn timer - Uke 41-46 (6 ganger)
  Oppstart mandag 7.10 2019

  I Tanias yogatimer kan du forvente et rolig tempo og enkle, men effektive øvelser. Timen varierer noe fra gang til gang, etter behovet til klassen, men hovedfokuset ligger i å stresse ned og finne hvile. Du trenger ingen forkunnskaper i yoga.

  Vi lever i en tid hvor det blir stilt store krav til oss. For å balansere ut dette, har Tania skapt et rom uten krav, et rom hvor du kan oppleve å virkelig få hvile, og være deg selv. Samtidig som du får styrket kroppen din fysisk og løst opp i gamle spenninger og følelser. Så kjenner du på en stressende hverdag, eller ønsker å vende fokuset innover, er dette timen for deg. Velkommen.

  For mer informasjon, kontakt Tania (tania.morbech@gmail.com)

  Pris:
  6 mandager: 1200 kroner.
  Klippekort 10 klipp: 2200 kroner
  Dropp inn: 250 kroner

 • Velværeyoga med Anne Tine


  Velværeyoga med Anne Tine - 90 min, tirsdag kl 19.30, uke 41-50 , (10 ganger - kr 2000) dropp inn timer også.

  På velvære yoga inviteres du til å bli med og utforske din egen kropp og indre landskap gjennom rolige og myke bevegelser, pust og indre øvelser. Her får du tid til å utforske kroppen i hver øvelse for på en meditativ måte å komme i kontakt med din pust, kropp og sinn.

  Jeg ønsker å gi deg et rom der du kan senke tempoet, lytte inn og åpne opp for en dypere kontakt med deg selv og det som er, her og nå. Denne rolige tilnærmingen til yoga gir en mulighet for å frigjøre spenninger, redusere stress og gi en økt tilstedeværelse i egen kropp og eget liv.

  Vi veksler mellom rolige yogastillinger, mer fri bevegelse og utforsking og kanskje noen Restorative stillinger hvor du lærer å ta imot støtte og slappe dypt av inn i en tilstand som roer ned nervesystemet ditt.

  Timene avsluttes med avspenning.

  Velkommen til en herlig velvære yogatime!

 • Våre instruktører

  My Page

  Tania Morbech

  Yoga og meditasjon

  Learn More

  Tania Morbech

  Tania har praktisert yoga og meditasjon i over 10 år. Hennes timer har et personlig preg og hun har en unik tilstedeværelse, som smitter over på klassen. Du kan forvente et rolig tempo og enkle øvelser, med en invitasjon til å vende blikket innover. Tania’s timer har en meditativ form, med fokus på mindfulness og hvile. Tania ønsker å favne om dem som føler at hverdagen kan kjennes litt mye noen ganger. Hun har en egen måte å invitere fokuset ditt inn i kroppen, slik at den etter hvert kan begynne å slippe spenninger, stress og undertrykte følelser. Ved hjelp av oppmerksomhetstrening ønsker hun å gi deg troen på kroppens egen evne til å helbrede og balansere seg selv.

  Stressreduserende yoga:

  Dette er en rolig og personlig time, med fokus på å roe ned og hvile. Vi jobber spesifikt med nervesystemet, så det kan gå fra stress til «rest and digest». Når vi aktiverer det parasympatiske nervesystemet, gir vi kroppen mulighet til å senke stresshormonene, frigjøre spenninger og blokkeringer, samtidig som kroppen kan begynne å prioritere fordøyelsen og de indre organer. Timens innhold varier noe, ofte etter behovet til de som kommer. Så enkelte ganger er timen noe fysisk og aktiv, mens andre ganger er den svært rolig og mer preget av yin og somatisk tilnærming. Dette er en time for alle, uansett om du har erfaring med yoga eller ikke.

  My Page

  Line Morgenstierne

  Mediyoga

  Learn More

  Line Morgenstierne

  Line har praktisert yoga siden slutten av 80 tallet og startet sin meditasjonsutdanning på 90 - tallet. Hun har vært med på å starte en økologisk landsby hvor hun fordypet seg i Kundalini Yoga og yogamassasje. Hun har etterutdanning i Yoga mot stress og utbrenhet og Yoga for barn og ungdom. Line har undervist i Kundalini Yoga i 14 år.

  My Page

  Anne Tine Moltzau

  Yoga

  Learn More

  Anne Tine Moltzau

  Anne Tine ble besatt av yoga da hun begynte sin Ashtanga praksis i 2008. Etter å ha mistet jobben kom ideen til å starte opp et yogasenter i Bærum, og i 2011 startet hun opp JA Yoga sammen med Janne Vinje Martinsen. Anne Tine er sertifisert yogainstruktør i medisink yoga for barn og ungdom med Åsa Halvarsson.

  I tillegg har hun sertifisert seg i 50 timer Restorativ yoga utdannelse med Ateeka og fullført en 250 timers utdannelse i Yoga Somatics med Ateeka (som er en mye mykere yogaform enn den hun ble besatt av). I 2018 fullfører hun også en 250 timers utdannelse i Somatic Bodywork med Ateeka.

  My Page

  Kristin Røysland

  Yoga

  Learn More

  Kristin Røysland

  Her er litt om meg: er gift, har to voksne bar og to Jack Russel Terriere, jobber som sykepleier og hovedtillitsvalgt på Martina Hansens Hospital.

  Jeg har videreutdanning i familieterapi og livsstyrketrening. Har også instruktørutdanning i mindfullness og stressreduksjon, og i Mediyoga.

  På fritiden er jeg glad i å være ute, og å holde meg i form. Går i fjellet både sommer og vinter. Har holdt på med yoga i ca 12 år, og gjør yoga daglig. Er opptatt av å prøve å leve mest mulig her og nå, og å være tilstede i det jeg gjør. Jeg mener at pusten kan hjelpe oss med å være tilstede i nået, og bevist pust kan hjelpe oss med å skape balanse mellom kropp og sjel og kropp og sinn.

  My Page

  Brynjulf Haugan

  Tai chi - Chi gong

  Learn More

  Brynjulf Haugan

  Brynjulf Haugan er lidenskapelig opptatt av tai chi og qi gong og ønsker å være med på å spre kunnskapen om disse fantastiske treningsformen til nordmenn. Hans interesse for orientalsk filosofi og trening vokste frem i 14 års alderen først med karate som han holdt på med i 15 år – I 1994 ble Brynjulf utdannet som naturmedisiner ved Norsk Akademi for Naturmedisin og siden som akupunktør ved Norsk Akupunkturskole. Det var under studietiden interessen for tai chi begynte.

  I 2007 utdannet Brynjulf seg som tai chi instruktør ved Academy of Classical Oriental Sciences i Canada. Etter dette har han jevnlig deltatt i kurs i Tyskland og England og lært seg nye former for tai chi og qi gong. I dag underviser han en kombinasjon av øvelser og former fra flere forskjellige stilarter han mener passer best for nordmenn, med tanke på vår livsstil, klima og helseutfordringer.

  Tai chi

  Tai chi er blant de mest populære treningsformene i verden og interessen blir større også her i landet. Tai chi er mindre fysisk krevende enn yoga, og veldig fokusert på avspenning, styrking av kjernemusklatur, pust, meditasjon, holdning og balanse. Den kinesiske kampsporten er satt sammen av langsomme bevegelser og harmoniske øvelser.

  Tai chi stimulerer gode pusteteknikker og avslapning. Beskrives gjerne som meditasjon gjennom bevegelse. Det er en serie av harmoniske bevegelser som utføres flytende og presist. Formen kan trenes hvor som helst, ute eller inne, alene eller sammen med andre. Treningen krever konsentrasjon og fokus.

  Regelmessig tai chi-trening gjør kroppen spenstig, sterk og smidig, og sinnet avbalansert, klart og oppmerksomt.

  Passer for: Alle, om du er stiv eller myk, ung eller gammel eller syk eller frisk.

  My Page

  Cecilie Fuglerud

  Yoga

  Learn More

  Cecilie Fuglerud

  Cecilie Fuglerud er KRI sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1), HormonYoga for kvinner sertifisert , Gong og Soundhealer.

  Hun startet for mange år siden i tur miljøet som gikk over i aerobic og dans.

  Yoga og mindfullness kom sterkt inn i livet hennes når hverdagen ble som mest hektisk som tobarnsmor og eier av en frisørsalong ,hvor fleksibilitet , mental ro og styrke var sårt tiltrengt.

  Ferier ble lagt til yoga retreater i inn og utland. Energilagrene ble fylt på med en sunn livsstil, masse yoga og meditasjon. Inspirasjonen og effekten var stor. Og Cecilie som elsker å jobbe med mennesker, ønsket å dele og inspirere.

  Hun bestemte seg etter en Balireise, for å ta lvel 1, slik at hun selv kunne undervise og inspirere.

  Cecilie underviser med entusiasme og passion fra hjertet. Hun elsker det hun gjør og setter klare intensjoner i temaer hun brenner for. Hun setter Mind fokus i sine timer da hun ser kropp og sinn som et.

  Cecilie er også utdannet gongspiller, og fyller på sine timer med gongglede , syngeboller og stemmebruk.

  Cecilie underviser ukentlig i Kundalini yoga og gong i Lier og Oslo. I tillegg holder hun retreater i Norge, Sverige og Bali.

  « La oss finne roen over stresset og lande i oss selv, la oss åpne våre hjerter for oss og andre, la oss komme i kontakt med vårt potensiale, la oss føle oss levende i takknemlighet her og nå»

Våre instruktører

My Page

Tania Morbech

Yoga og meditasjon

Learn More

Tania Morbech

Tania har praktisert yoga og meditasjon i over 10 år. Hennes timer har et personlig preg og hun har en unik tilstedeværelse, som smitter over på klassen. Du kan forvente et rolig tempo og enkle øvelser, med en invitasjon til å vende blikket innover. Tania’s timer har en meditativ form, med fokus på mindfulness og hvile. Tania ønsker å favne om dem som føler at hverdagen kan kjennes litt mye noen ganger. Hun har en egen måte å invitere fokuset ditt inn i kroppen, slik at den etter hvert kan begynne å slippe spenninger, stress og undertrykte følelser. Ved hjelp av oppmerksomhetstrening ønsker hun å gi deg troen på kroppens egen evne til å helbrede og balansere seg selv.

Stressreduserende yoga:

Dette er en rolig og personlig time, med fokus på å roe ned og hvile. Vi jobber spesifikt med nervesystemet, så det kan gå fra stress til «rest and digest». Når vi aktiverer det parasympatiske nervesystemet, gir vi kroppen mulighet til å senke stresshormonene, frigjøre spenninger og blokkeringer, samtidig som kroppen kan begynne å prioritere fordøyelsen og de indre organer. Timens innhold varier noe, ofte etter behovet til de som kommer. Så enkelte ganger er timen noe fysisk og aktiv, mens andre ganger er den svært rolig og mer preget av yin og somatisk tilnærming. Dette er en time for alle, uansett om du har erfaring med yoga eller ikke.

My Page

Line Morgenstierne

Yoga og meditasjon

Learn More

Line Morgenstierne

Line har praktisert yoga siden slutten av 80 tallet og startet sin meditasjonsutdanning på 90 - tallet. Hun har vært med på å starte en økologisk landsby hvor hun fordypet seg i Kundalini Yoga og yogamassasje. Hun har etterutdanning i Yoga mot stress og utbrenhet og Yoga for barn og ungdom. Line har undervist i Kundalini Yoga i 14 år.

My Page

Anne Tine Moltzau

Yoga

Learn More

Anne Tine Moltzau

Anne Tine ble besatt av yoga da hun begynte sin Ashtanga praksis i 2008. Etter å ha mistet jobben kom ideen til å starte opp et yogasenter i Bærum, og i 2011 startet hun opp JA Yoga sammen med Janne Vinje Martinsen. Anne Tine er sertifisert yogainstruktør i medisink yoga for barn og ungdom med Åsa Halvarsson.

I tillegg har hun sertifisert seg i 50 timer Restorativ yoga utdannelse med Ateeka og fullført en 250 timers utdannelse i Yoga Somatics med Ateeka (som er en mye mykere yogaform enn den hun ble besatt av). I 2018 fullfører hun også en 250 timers utdannelse i Somatic Bodywork med Ateeka.

My Page

Kristin Røysland

Yoga

Learn More

Kristin Røysland

Her er litt om meg: er gift, har to voksne bar og to Jack Russel Terriere, jobber som sykepleier og hovedtillitsvalgt på Martina Hansens Hospital.

Jeg har videreutdanning i familieterapi og livsstyrketrening. Har også instruktørutdanning i mindfullness og stressreduksjon, og i Mediyoga.

På fritiden er jeg glad i å være ute, og å holde meg i form. Går i fjellet både sommer og vinter. Har holdt på med yoga i ca 12 år, og gjør yoga daglig. Er opptatt av å prøve å leve mest mulig her og nå, og å være tilstede i det jeg gjør. Jeg mener at pusten kan hjelpe oss med å være tilstede i nået, og bevist pust kan hjelpe oss med å skape balanse mellom kropp og sjel og kropp og sinn.

My Page

Brynjulf Haugan

Tai chi - Chi gong

Learn More

Brynjulf Haugan

Brynjulf Haugan er lidenskapelig opptatt av tai chi og qi gong og ønsker å være med på å spre kunnskapen om disse fantastiske treningsformen til nordmenn. Hans interesse for orientalsk filosofi og trening vokste frem i 14 års alderen først med karate som han holdt på med i 15 år – I 1994 ble Brynjulf utdannet som naturmedisiner ved Norsk Akademi for Naturmedisin og siden som akupunktør ved Norsk Akupunkturskole. Det var under studietiden interessen for tai chi begynte.

I 2007 utdannet Brynjulf seg som tai chi instruktør ved Academy of Classical Oriental Sciences i Canada. Etter dette har han jevnlig deltatt i kurs i Tyskland og England og lært seg nye former for tai chi og qi gong. I dag underviser han en kombinasjon av øvelser og former fra flere forskjellige stilarter han mener passer best for nordmenn, med tanke på vår livsstil, klima og helseutfordringer.

Tai chi

Tai chi er blant de mest populære treningsformene i verden og interessen blir større også her i landet. Tai chi er mindre fysisk krevende enn yoga, og veldig fokusert på avspenning, styrking av kjernemusklatur, pust, meditasjon, holdning og balanse. Den kinesiske kampsporten er satt sammen av langsomme bevegelser og harmoniske øvelser.

Tai chi stimulerer gode pusteteknikker og avslapning. Beskrives gjerne som meditasjon gjennom bevegelse. Det er en serie av harmoniske bevegelser som utføres flytende og presist. Formen kan trenes hvor som helst, ute eller inne, alene eller sammen med andre. Treningen krever konsentrasjon og fokus.

Regelmessig tai chi-trening gjør kroppen spenstig, sterk og smidig, og sinnet avbalansert, klart og oppmerksomt.

Passer for: Alle, om du er stiv eller myk, ung eller gammel eller syk eller frisk.

My Page

Cecilie Fuglerud

Yoga

Learn More

Cecilie Fuglerud

Cecilie Fuglerud er KRI sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1), HormonYoga for kvinner sertifisert , Gong og Soundhealer.

Hun startet for mange år siden i tur miljøet som gikk over i aerobic og dans.

Yoga og mindfullness kom sterkt inn i livet hennes når hverdagen ble som mest hektisk som tobarnsmor og eier av en frisørsalong ,hvor fleksibilitet , mental ro og styrke var sårt tiltrengt.

Ferier ble lagt til yoga retreater i inn og utland. Energilagrene ble fylt på med en sunn livsstil, masse yoga og meditasjon. Inspirasjonen og effekten var stor. Og Cecilie som elsker å jobbe med mennesker, ønsket å dele og inspirere.

Hun bestemte seg etter en Balireise, for å ta lvel 1, slik at hun selv kunne undervise og inspirere.

Cecilie underviser med entusiasme og passion fra hjertet. Hun elsker det hun gjør og setter klare intensjoner i temaer hun brenner for. Hun setter Mind fokus i sine timer da hun ser kropp og sinn som et.

Cecilie er også utdannet gongspiller, og fyller på sine timer med gongglede , syngeboller og stemmebruk.

Cecilie underviser ukentlig i Kundalini yoga og gong i Lier og Oslo. I tillegg holder hun retreater i Norge, Sverige og Bali.

« La oss finne roen over stresset og lande i oss selv, la oss åpne våre hjerter for oss og andre, la oss komme i kontakt med vårt potensiale, la oss føle oss levende i takknemlighet her og nå»

Kommende workshop

Stacks Image 4872

Søvn workshop med Line Morgenstierne Fredag 13 sept kl 10.30-13.00

Mange sliter med dårlig søvn av ulike grunner. Yoga kan bidra til å senke stressnivået og gi deg rom for fordøying. Den yogiske verktøyklassen har tips og enkle teknikker som kan hjelpe deg til å skru av og sove bedre. I yoga sier man: «har du ikke tid til å meditere så burde du meditere».

Stacks Image 4963

Søvn workshop med Line Morgenstierne Søndag 6.oktober kl 10.30-13.00

Mange sliter med dårlig søvn av ulike grunner. Yoga kan bidra til å senke stressnivået og gi deg rom for fordøying.
Den yogiske verktøyklassen har tips og enkle teknikker som kan hjelpe deg til å skru av og sove bedre. I yoga sier man: «har du ikke tid til å meditere så burde du meditere».

Timer merket med lilla markering er rolige timer med fokus på avspenning, tilpasset alle aldre og alle nivåer. Timer merket med rødt er noe mer fysisk krevende, men tilrettelagt for alle, uansett erfaring med yoga og alder. 

De fleste av kursene våre starter i uke 34 (fra 19. august), men se kursbeskrivelsen for det kurset du ønsker å starte på.   

Gratis prøvetimer for NYE kunder

Yoga // Priser

Påmelding via tlf.: 47342734 - epost: post@dittpusterom.no - eller online bookingen

Drop in kr 250,-
Klippekort á 10 klipp kr 2200.-

Nybegynnerkurs i tai chi og qi gong 10 x 2300 kr
Klippekort(forutsetter nybegynnerkurs) kr 2000

" id="embedIframestacks_in_2425_page6" class="embedIframe">

Kontakt

Velkommen til Ditt Pusterom - Kirkeveien 59 C
1363 HØVIK Bærum (Akershus)

47 34 27 34