Velkommen til Ditt Pusterom - Kirkeveien 59 C  - 1363 HØVIK Bærum (Akershus) 47 34 27 34

Hvem er vi?


dittpusterom.no

My Page

Salam Baker

Hudpleie, fotpleie, massasje m.m.

Learn More

Salam Baker

Hudpleier Salam Baker tilbyr blant annet ansiktspleie, hårfjerning, makeup, massasje samt behandling av hender og føtter

My Page

Marianne Winnæss

Gestaltterapeut

Learn More

Marianne Winnæss

Jeg er studerer ved Norsk Gestaltinstitutt og er på 3 året av 4 årig terapeut grunnutdanning. I tillegg har jeg tatt årsstudium i psykologi ved Universitetet i Oslo.

Min tidligere utdannelse er BA of Art fra Falmouth College of Art, England. Jeg har jobbet som grafisk designer, interaksjonsdesigner og prosjektleder og er kunstner ved siden av. For endel år tilbake jobbet jeg mye som ufaglœrt ekstravakt på sykehjem, noe som forankret en respekt i meg for livet – og for menneskets sårbarhet.

For to år siden flyttet jeg hjem til Norge etter 6 år i Florida, USA. Jeg er 43 år gammel, gift og har to barn på snart 4 og 7 år.

Kommunikasjon har alltid vœrt og er et interessefelt for meg, hvordan vi blir påvirket og hvordan vi påvirker. Det er mye informasjon i hvordan noe kommer til uttrykk. Mye av informasjonen ligger også i filteret hos den som mottar. For meg handler empatisk kommunikasjon om å vœre nysgjerrig på hva og hvordan noe bidrar til mening hos den/de jeg er i kontakt med.

I tillegg til den nœre, utforskende og støttende dialogen – liker jeg også å trekke noen større linjer av det jeg erfarer og formidle refleksjoner rundt temaer som er universelle, men som kanskje oppleves som individuelle. Jeg trives med å holde presentasjoner og taler om temaer jeg tenker har en støttende effekt – og som treffer individene på gruppenivå.

My Page

Stephane Sterk

Muskelterapeut og massør

Learn More

Stephane Sterk

Jeg studerer osteopati på Høyskolen Kristiania. Er på tredje året og skriver bacheloroppgave om irritabel tarmsyndrom (IBS). I tillegg studerer jeg Enhetsterapi hos lege Audun Myskja. Enhetsterapi er en 3-årig utdannelse som gir fagkompetanse om hvordan kropp og sinn virker sammen i praksis.

Som osteopatstudent er jeg følgelig opptatt av å finne årsaken til plagene pasienten presenterer med. En effektiv behandling innebærer en nøye analyse og implementerer ofte flere teknikker. Jeg tenker helhetlig og ser klienten i kontekst av alle faktorer som påvirker helse. Videre er jeg dypt inspirert av kroppen som en dynamisk enhet og menneskets iboende evne til å helbrede seg selv. Dette er noe jeg søker å tilrettelegge under behandling.

Jeg tilbyr ulike manuelle teknikker; idrettsmassasje, klassisk massasje, lymfemassasje, triggerpunktmassasje, og ledd-mobilisering. I tillegg har jeg erfaring med behandling av mellomgulv og abdominal muskulatur. Gjerne i kombinasjon med veiledning og avspenningsøvelser.

Ta kontakt med resepsjonen, eller ring 466 24 199 for timebestilling. Så finner vi en løsning, sammen.

My Page

Tania Morbech

Yoga og meditasjon

Learn More

Tania Morbech

Tania har praktisert yoga og meditasjon i over 10 år. Hennes timer har et personlig preg og hun har en unik tilstedeværelse, som smitter over på klassen. Du kan forvente et rolig tempo og enkle øvelser, med en invitasjon til å vende blikket innover. Tania’s timer har en meditativ form, med fokus på mindfulness og hvile. Tania ønsker å favne om dem som føler at hverdagen kan kjennes litt mye noen ganger. Hun har en egen måte å invitere fokuset ditt inn i kroppen, slik at den etter hvert kan begynne å slippe spenninger, stress og undertrykte følelser. Ved hjelp av oppmerksomhetstrening ønsker hun å gi deg troen på kroppens egen evne til å helbrede og balansere seg selv.

Stressreduserende yoga:

Dette er en rolig og personlig time, med fokus på å roe ned og hvile. Vi jobber spesifikt med nervesystemet, så det kan gå fra stress til «rest and digest». Når vi aktiverer det parasympatiske nervesystemet, gir vi kroppen mulighet til å senke stresshormonene, frigjøre spenninger og blokkeringer, samtidig som kroppen kan begynne å prioritere fordøyelsen og de indre organer. Timens innhold varier noe, ofte etter behovet til de som kommer. Så enkelte ganger er timen noe fysisk og aktiv, mens andre ganger er den svært rolig og mer preget av yin og somatisk tilnærming. Dette er en time for alle, uansett om du har erfaring med yoga eller ikke.

My Page

Anne - Marie

Sykepleier - Treningsveileder

Learn More

Anne - Marie

Offentlig Godkjent Sykepleier Med Mange Års Erfaring Innen Sykepleierfaget. Også Utdannet NLP Coach Og Iddrettsinstruktør" Mobil: +47 47 34 27 34

My Page

Aurelien Serres

Osteopati

Learn More

Aurelien Serres

Aurélien Serres D.O., M.Ost, PgDip, PgCert HE Utdanning

Kvalifisert og autorisert osteopat i det statlige autorisasjonskontoret for osteopati i England (General Osteopathic Council), og i Norge (MNHL) .

• Uteksaminert ved the European School of Osteopathy med Diploma in Osteopati og en integrert Mastergrad i Osteopati fra University of Greenwich 2013

• Post graduate diploma i osteopati på Hest og Hund med Stuart Mc Gregor i Oxford. 2014

• Post graduate certificate in Higher Education (PgCert HE) 2017

My Page

Johanne Halvorsen

Rosenmetoden

Learn More

Johanne Halvorsen

Jeg er studentterapeut i rosenmetoden og gestaltterapi. Jeg er praksisårselev i rosenmetoden ved Axelsons Body Work School og studerer gestaltterapi tredje året på terapilinjen på Norsk Gestaltinstitutt. Jeg har tidligere utdannelse innen visuell kommunikasjon fra Kunsthøyskolen i Oslo og har drevet eget designbyrå fram til nå.

Jeg startet med yoga for snart 20 år siden og har siden det vært opptatt av sammenhengen mellom følelser, kropp, sinn og psyke. Jeg har selv slitt med mye stress og utbrenthet og har gjennom rosenmetoden og gestaltterapi funnet metoder som roer ned nervesystemet ved å møte og anerkjenne det som er. Med sin milde og respektfulle berøringsform har rosenmetoden gitt meg en følelse av "å komme hjem" og å gi slipp på tidligere tilbakeholdte eller undertrykte følelser, dette har gitt meg merkbart mindre spenninger og en friere pust.

Jeg har en sterk tro på personlig vekst og utvikling og et ønske om å støtte og hjelpe andre i sin personlige utviklingsprosess. Jeg har tro på, og selv erfart at, den holistiske tilnærmingen som gestalt og rosenterapi innehar, er verdifulle og livsendrende metoder i en slik prosess.

My Page

Naoko Robsrud

Akupunktør

Learn More

Naoko Robsrud

Tekst kommer

My Page

Vibeke Michelsen

Klassisk massasje - Treningsveileder

Learn More

Hei, jeg heter Vibeke Michelsen og tok min utdannelse hos Akademiet for fysikalsk aromaterapi i 2004. Behandlingen jeg gir er klassisk massasje, eventuelt kombinert med eteriske oljer.

Massasje øker blodsirkulasjonen, gjør muskulaturen mykere og styrker kroppens immunforsvar.

Image

My Page

Anne Tine Moltzau

Yoga

Learn More

Anne Tine Moltzau

Anne Tine ble besatt av yoga da hun begynte sin Ashtanga praksis i 2008. Etter å ha mistet jobben kom ideen til å starte opp et yogasenter i Bærum, og i 2011 startet hun opp JA Yoga sammen med Janne Vinje Martinsen. Anne Tine er sertifisert yogainstruktør i medisink yoga for barn og ungdom med Åsa Halvarsson.

I tillegg har hun sertifisert seg i 50 timer Restorativ yoga utdannelse med Ateeka og fullført en 250 timers utdannelse i Yoga Somatics med Ateeka (som er en mye mykere yogaform enn den hun ble besatt av). I 2018 fullfører hun også en 250 timers utdannelse i Somatic Bodywork med Ateeka.

Finn oss

" id="embedIframestacks_in_1239_page2" class="embedIframe">
Kontakt

Velkommen til Ditt Pusterom - Kirkeveien 59 C
1363 HØVIK Bærum (Akershus)

47 34 27 34