Velkommen til Ditt Pusterom - Kirkeveien 59 C  - 1363 HØVIK Bærum (Akershus)  |  47 34 27 34  | 

Kranio sakral terapi

Nanne Emelie Andersen

Vår dyktige og hyggelige kranio sakral terapeut Nanne Emelie Andersen tilbyr behandlinger fra Januar 2019

Fra januar starter hun opp Yogaundervisning og Kranio Sakral Terapi ved Ditt Pusterom på Haslum.
  Behandling

  Nanne Emelie Andersen // Kranio sakral terapi


  Biomekanisk KST:

  Biomekanisk KST er utviklet av legen William G. Sutherland. Formålet med behandlingen er å få nervesystemet til å fungere optimalt. Biomekanisk KST er en mild behandlingsform, hvor man arbeider med å skape balanse i hele kroppen via lette trykk i bindevevet og via den kranio sakrale puls. Behandlingen har en regulerende virkning på nervesystemet, og kan derved ha stor betydning for ditt daglige velbefinnende. Nervesystemet spiller en avgjørende rolle for alle kroppens funksjoner.

  Biodynamisk KST:

  Biodynamisk KST viste sig for dr. Sutherland igjennom hans mange årige arbeide, da han fant ut af at når han lyttede med hænderne inn i klientens system, frem for at påføre teknikker, støttede han klienten ind i et stadie, hvor de selvregulerende mekanismer som kroppen naturligt besidder kunne træde frem, og han opdagede at kroppen selv, når den var klar, foretog de korrektioner som han før havde påført med teknikker, og at han på denne måde fik flere, bedre og mere vedvarende resultater af behandlingen.

  KST kan hjelpe ved mange symptomer da det hjelper kroppens grunnleggende balanse og helse.

  Image
  Priser

  Nanne Emelie Andersen // Priser

  Priser kommer

  Om meg

  Nanne Emelie Andersen // Om meg


  Nanne Emelie Andersen er Kranio sakral terapeut, yoga- og meditasjonslærer, klangmassør og musiker med stor interesse for personlig utvikling i meditasjon og yoga.

  Hun har en rekke kurs og utdannelser innenfor området, er utdannet i Anusara inspirert yoga fra Hamsa Yoga Copenhagen v. Simon Krohn, og har en alignment basert vinasayoga utdannelse fra LagoCph DK.

  Hun er utdannet biomekanisk kranio sakral terapeut og Rosenberg teknikk (bindevævsmassage) v. Stanley Rosenberg instituttet i Danmark, med videreutdannelse i biodynamisk Kranio sakral terapi v. Niklas Patturson, og ved institutt for biodynamisk kranio sakral terapi.

Kontakt

Velkommen til Ditt Pusterom - Kirkeveien 59 C
1363 HØVIK Bærum (Akershus)

47 34 27 34